Актуальные проблемы и задачи вузовской и послевузовской подготовки врачей по дерматовенерологии - Федотов, В. П.; Захаров, В. К.; Дюдюн, А. Д.; Ющишин, Н. И.; Fedotov, V. P.; Zakharov, V. K.; Djudjun, A. D.; Yushishin, N. I.; Федотов, Валерій Павлович (My University, 2001)
З позицій сучасного підходу щодо підготовки лікаря загальної практики – сімейного лікаря, робиться наголос на відповідність ОКХ програмі для студентів медичного та стоматологічного факультетів. Розглянуті питання післядипломної підготовки лікаря, яка повинна бути досить ефективною, не тривалою. Автори звертають особливу увагу на оволодіння практичними навичками. In the context of present-day approach to training of the doctor of general practice – family doctor, emphasis is made on conformity between the educational qualifying characteristics and the program for the students of the medical and stomatological faculties. The questions of doctor’s post-graduate training which should be effective enough and not long are considered. Particular emphasis is placed upon mastering practical skills.
Актуальні проблеми і задачі вузівської та післявузовської підготовки лікаря за фахом дерматовенерологія
Urgent issuses and problems of institute and post-graudate training of the speciality «dermato-venerology»