Використання засобів реабілітації футболістів-професіоналів після травм ахіллового сухожилля - Погорілий, І. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи – проаналізувати ефективність наявних засобів фізичної терапії, які використовуються у відновному лікуванні спортсменів після пошкодження ахіллового сухожилля.
Keywords: тези доповідей