На сторожі здоров'я: вакцини та вакцинація - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медичний університет, Наукова бібліотека, 2020)
Бібліографічний покажчик містить різноманітні види та типи документів з фонду бібліотеки ЗДМУ, з питань створення та безпеки вакцин, вакцинопрофілактики та вакцинотерапії, застосування вакцин в педіатрії, пропаганди вакцинації.
Keywords: вакцина; щеплення; імунізація; вакцинопрофілактика