Медична проблематика у творчості І. Я. Франка - Турган, Ольга Дмитрівна; Турган, О.; Turhan, O. (My University, 2016)
У статті аналізуються деякі аспекти медичного дискурсу в творчій спадщині І. Франка, що виявляються на рівні проблематики, образної і генологічної системи, а також філософських, морально-етичних, естетичних поглядів митця. В статье анализируются некоторые аспекты медицинского дискурса в творческом наследии И. Франко, которые проявляются на уровне проблематики, образной и генологической системы, а также философских, морально-этических, эстетических взглядов художника слова. In article some aspects of a medical discourse in creative heritage of I. Franko are analyzed, which are shown at the level of a perspective, figurative and genealogic system, and also philosophical, moral and ethical, esthetic views of the artist.
Медицинская проблематика в творчестве И. Я. Франко
Medical problems in Ivan Franko’s creative works
Keywords: творчість; психоаналітика; автор; образ; записки; історія хвороби; екзистенційні стани; творчество; психоаналитика; автор; образ; записки; история болезни; экзистенциальные состояния; creative works; psychoanalyst; author; image; notes; medical record; existential states