Оцінка забруднення автотранспортом атмосферного повітря зваженими частками ультрадисперсного діапазону у м. Запоріжжя - Шаравара, Лариса Павлівна (My University, 2023)
Мета роботи. Оцінка забруднення атмосферного повітря зваженими частинками ультрадисперсного розміру від пересувних джерел у м. Запоріжжя.
Keywords: тези доповідей