Характеристика стану кишечнику з урахуванням копрологічних показників у дітей раннього віку, які перенесли гостру діарею, за даними 6 місячного катамнезу - Білих, В. М. (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета роботи. Проаналізувати дані катамнезу та їх зв’язок з лабораторними копрологічними показниками - кальпротектином (КП), вмістом вуглеводів (редукуючих субстанцій, РС), молочної кислоти (МК) та коротколанцюгових жирних кислот (КЛЖК) - оцтової (ОК), пропіонової (ПК) та масляної (бутирової, БК) для характеристики стану кишечнику у віддаленому періоді після перенесеної гострої діареї у дітей раннього віку.
Keywords: тези доповідей