Особливості запровадження змішаної форми навчального процесу на кафедрі нервових хвороб ЗДМУ - Козьолкін, Олександр Анатолійович; Сікорська, Марина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Інноваційні технології дистанційного навчання стали ключовою ланкою в організації роботи студентів в умовах змішаної форми навчального процесу під час карантину та призвели до значних змін у його організації на кафедрі нервових хвороб ЗДМУ.
Keywords: неврологія; змішана форма навчання; дистанційне навчання; сучасні технології