Ускладнення вітряної віспи у дорослих - Оніщенко, Неллі Вадимівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Фірюліна, Ольга Михайлівна (My University, 2018)
Проаналізувані специфічні ускладнення вітряної віспи у дорослих хворих, за даними Запорізької обласної інфекційної клінічної лікарні.
Keywords: Вітряна віспа; енцефаліт; гепатит; нефрит; пневмонія; тези