Вивчення проблемних аспектів самолікування споживачами лікарських засобів на підставі їх уподобань - Клюєва, О. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Метою дослідження стало визначення проблемних аспектів самолікування споживачами ЛЗ на підставі їх уподобань для подальшого попередження його негативних наслідків.
Keywords: тези доповідей