Роль проекту ТAME для удосконалення комунікативних навичок студентів-медиків - Скрипникова, Яніна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Всім відомо, що успішність лікаря забезпечується не лише фаховим рівнем підготовки. Важливою складовою у досягненні позитивного результату діагностики та лікування є володіння комунікативними навичками, здатність вислухати, виокремити найголовніше, взаємодіяти з пацієнтами та іншими колегами.
Keywords: проект Тame; комунікативні навички; студент-медик