Можливості та перспективи фітофармакологічної корекції ендометріозу - Іванько, І. О.; Симоненко, К. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Метою дослідження є аналіз та узагальнення даних літератури лікування хворих на ендометріоз фітотерапевтичними методами з урахуванням впливу лікарських рослин на різні ланки патогенезу захворювання. А, також, вироблення рекомендацій щодо удосконалення та перспектив використання фітотерапії у лікуванні цієї патології.
Keywords: тези доповідей