Українська мова в діалогах : навч. посіб. - Васецька, Лариса Іванівна; Гайдук, Лідія Прокопівна; Сіра, Лариса Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчальний посібник з української мови створено авторами відповідно до вимог чинної програми з дисципліни «Українська мова» (МОЗ України, 2015) та до «Стандартизованих вимог з української мови як іноземної. Рівні володіння українською мовою як іноземною А1-В 1» (МОН України, 2020 р.). Цей посібник є комплексом методичних та навчальних матеріалів з оволодіння навичками усного українського мовлення іноземними слухачами довузівського етапу підготовки. Рекомендується для іноземців, які вивчають українську мову на мовних кафедрах або в центрах підготовки іноземних громадян нефілологічних ЗВО, як комунікативний тренажер, або як позааудиторний самоконтроль з діалогічного мовлення, складання ділогічного дискурсу українською мовою у культурно-побутовій та соціоально-культурній сферах спілкування.