Розробка методики кількісного визначення вмісту 1-(β-фенілетил)-4-аміно-1,2,4-тріазолію броміду у 0,2% розчині для ін’єкцій - Георгієвський, Г. В. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Доведено можливість застосування методики високоефективної рідинної хроматографії для розробки методики кількісного визначення 1-(β-фенілетил)-4-аміно-1,2,4-тріазолію броміду в 0,2% розчині для ін’єкцій. Методика провалідована, що дозволяє застосовувати її в контролі якості ін’єкційних лікарських форм. Доказана возможность применения методики высокоэффективной жидкостной хроматографии для разработки методики количественного определения 1-(β-фенилэтил)-4-амино-1,2,4-триазолия бромида в 0,2% растворе для инъекций. Методика валидирована, что позволяет применять ее в контроле качества инъекционных лекарственных форм. The suitability of HPLC method for the development of the procedure for quantification of 1-(β-phenylethyl)-4-amino-1,2,4-thriazolyl bromide in a 0.2 % solution for injection has been proved. The procedure was validated, so it may be used for the quality control of injectable dosage forms.
Keywords: високоефективна рідинна хроматографія; валідація; фармацевтична розробка; 1-(β-фенілетил)-4-аміно-1,2,4-тріазолію бромід.; высокоэффективная жидкостная хроматография; валидация; фармацевтическая разработка; 1-(β-фенилэтил)-4-амино-1,2,4-триазолия бромид; HPLC; validation; pharmaceutical development; 1-(β-phenylethyl)-4-amino-1,2,4-thriazolyl bromide