Гуманітарні аспекти в медичній освіті - Павленко, Нателла Валеріївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Швидкість і ступень змін, що відбуваються сьогодні у світі набирають все нових і нових обертів. Що стосується України, то останні події (covid-19, війна) і реакція на них з боку кожного українця і світу сильно вплинули на українське суспільство в цілому, в тому рахунку і на систему освіти.