Психологічна готовність майбутніх психологів до професійної діяльності в умовах війни - Спиця, Наталя Валеріївна (My University, 2024)
Питання ментального здоров’я українського суспільства постало перед спеціалістами вже давно, загострилось з подіями 2014 року та постало як вкрай актуальне починаючи з весни 2022 року – як тільки українці усвідомили що саме відбулось.