Академічна доброчесність : навч. посіб. для студ. 1-го курсу - Гребенюк, Тетяна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник із курсу «Академічна доброчесність» призначений для для студентів 1-го курсу всіх спеціальностей медичних та фармацевтичних факультетів й містить матеріал тем двох змістових модулів, контрольні питання, переліки рекомендованої літератури до тем і тестові завдання для поточного контролю.