Педагогічні перспективи метавсесвіту в медичній та біологічній освіті - Ганчева, Ольга Вікторівна; Грекова, Тетяна Анатоліївна; Мельнікова, Ольга Валеріївна; Каджарян, Єлизавета Віталіївна; Ісаченко, Марія Ігорівна (My University, 2024)
Протягом останніх десятиліть теоретичні погляди в міждисциплінарному полі медико-біологічних наук поширилися в контексті сформованих академічних цінностей у світі новітніх технологій та операціоналізації. Проте традиційній медичній освіті часто бракує контекстуального досвіду, що заважає здобувачам вищої освіти ефективно застосовувати теоретичні знання в реальних сценаріях.
Keywords: тези доповідей