Морфофункціональні особливості сенсомоторної зони кори головного мозку щурів в ранньому постнатальному онтогенезі після впливу пренатальної гіпоксії - Ахмедова, Е. Е. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: з'ясувати морфофункціональні особливості сенсомоторної зони кори головного мозку щурів в ранньому постнатальному періоді онтогенезу після дії хронічної пренатальної гіпоксії.
Keywords: тези доповідей