Пропедевтика педіатрії : зб. тестових завдань - Пацера, Марина Вікторівна; Скрипникова, Яніна Семенівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Збірник створено для допомоги студентам оволодіти базисними знаннями з пропедевтики педіатрії. Зміст цього збірнику тестів відповідає робочій програмі дисципліни, навчальному плану за кількістю годин. Збірник містить близько 500 тестів, які згруповані за розділами, які студенти вивчають протягом навчального року з дисципліни «Пропедевтика педіатрії», тести мають правильну відповідь наприкінці для самостійної перевірки знань. Збірник призначений для використання під час аудиторних занять, самостійної підготовки, в тому числі для підготовки до диференційного заліку. В кінці збірника є бібліографія з переліком використаних та рекомендованих джерел.
Keywords: тести