Проблемні питання академічної доброчесністі в вищій навчальній школі - Цибульська, Таміла Євгенівна; Івахненко, Олена Михайлівна (My University, 2018)
На сьогоднішній день відомо, що основою вищої навчальної школи для розвитку професійної компетентності є не тільки поєднання інноваційних та традиційних форм і методів навчання, а й формування академічної доброчесності.
Keywords: тези доповідей