Cоціально-етичний та соціальний маркетинг: сутність, розвиток, доцільність застосування у фармації - Ткаченко, Наталя Олександрівна; Червоненко, Наталія Михайлівна; Ткаченко, Н. А.; Червоненко, Н. М.; Tkachenko, N. O.; Chervonenko, N. M. (My University, 2013)
Проаналізовано, узагальнено зміст і окреслено основні напрямки розвитку методичних засад соціально-етичного та соціального маркетингу у фармацевтичній галузі, доцільність використання принципів соціально-етичного та інших видів маркетингу при ведені сучасного фармацевтичного бізнесу. Аnalyzed, generalized content and outlined the main directions of development of the methodological foundations of social, ethical and social marketing in the pharmaceutical industry, the feasibility of applying the principles of social ethics and other forms of marketing in the conduct of modern pharmaceutical business.
Cоциально-этический и социальный маркетинг: сущность, развитие, целесообразность применения у фармации
Social and ethical and social marketing: the essence of, development, feasibility of in pharmacy
Keywords: фармація; соціальний маркетинг; соціально-етичний маркетинг; методичні засади; доцільність; фармация; социально-этический маркетинг; методические основы; социальный маркетинг; целесообразность