Рекомендації і вимоги щодо написання і оформлення навчальної історії хвороби - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шальміна, Марія Олександрівна (ЗДМУ, 2015)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» для спеціальності 7.12010005 «Стоматологія». В посібнику викладений навчально-методичний матеріал за модулем 2, щодо оформлення навчальної історії хвороби. Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню вимог, щодо оформлення навчальної історії хвороби студентами IV курсу I медичного факультету (спеціальність «Стоматологія») під час підготовки до практичних занять.