Ефективність SMS-нагадувань пацієнтам для підвищення прихильності до лікування - Качан, Ігор Сергійович; Миронова, О. І.; Котляревська, Еліна Валентинівна; Нікітюк, Ольга Вячеславівна (К., 2019)
Мета – оцінити доцільність використання SMS-нагадувань (Short Message Service) для під- вищення прихильності до виконання рекоменда- цій, які були отримані при виписці із стаціонару, щодо контролю показників ліпідограми через 3 місяці на тлі лікування статинами.
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей