Вплив дистанційного навчання на сприйняття навчального матеріалу студентами-медиками молодших курсів - Кошева, А. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: Дослідити, який вплив має дистанційне навчання на здатність сприйняття навчального матеріалу студентами медичних вищих навчальних закладів молодших курсів.
Keywords: тези доповідей