Про перспективність ректального застосування Еналаприлу малеату в терапії артеріальної гіпертензії - Лисянська, Ганна Петрівна; Гладишев, Віталій Валентинович; Кечин, Ігор Леонідович (Запорізький державний медичний університет, 2009)
Висвітлено сучасні аспекти застосування еналаприлу малеату у клінічній практиці. Наведено обґрунтування розробки нових лікарських форм з еналаприлом для ректального введення. Modem aspects of administration of enalapril are covered. Advantages of rectal application of enalapril are presented.
Keywords: інгібітори АПФ; еналаприл; ректальне застосування; ACE inhibitors; enalapril; rectal route