Структурно-семантичні особливості англійських фразеологізмів, що позначають моральні вади людини - Кирпиченко, Н. С. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Метою дослідження є з’ясування особливостей англійських ФО, які виражають моральні вади людини. Для досягнення поставленої мети були вирішені завдання: 1) висвітлена історія розвитку фразеології; 2) досліджені методи вивчення ФО; 3) проаналізовані структура і семантика фразеологізмів; 4) укладена класифікація англійських ФО, що репрезентують морально-етичні вади людини.
Keywords: тези