Впровадження онлайн навчання за вимогами сучасності - Соловйова, Ольга Володимирівна; Дочинець, Дмитро Іванович (Харків: ХНАДУ, 2021)
У зв'язку з пандемією відбувся різкий перехід від навчання у класі до онлайн-навчання в багатьох країнах. Електронне навчання, яке також називають онлайн-навчанням - це здобуття знань, що відбувається за допомогою електронних технологій та засобів масової інформації. Електронне навчання визначається як «навчання, яке відбувається в електронному вигляді». Як правило, електронне навчання проводиться в Інтернеті, де студенти можуть отримати доступ до своїх навчальних матеріалів в будь-якому місці та в будь-який час. Електронне навчання найчастіше відбувається у формі онлайн-курсів, онлайн-платформ або онлайн-програм.