Тhe first aid in the case of non-epidemic diseases: study guide for the practical classes and individual work for 6th-years students of international faculty (speciality "General medicine") Discipline "General practice – family medicine" - Mykhailovska, N. S.; Grytsay, A. V.; Miniailenko, L. E.; Stetsyuk, I. O.; Михайловська, Наталія Сергіївна; Грицай, Ганна Володимирівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна; Стецюк, Ірина Олегівна (Zaporizhzhia : ZSMU, 2018)
Study guide compiled in accordance with the program of "General practice - family medicine". Guidelines are intended to help students prepare for practical classes and learn the material. Can be used for training of 6th-years students of international faculty, discipline "General practice - family medicine". Навчальний посібник складений відповідно до програми "Загальна практика - сімейна медицина". Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами під час підготовки до практичних занять. Посібник рекомендований для використання студентами VI курсу міжнародного факультету з дисципліни "Загальна практика - сімейна медицина".
Перша допомога у випадку неепідемічних захворювань: навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів VI курсу міжнародного факультету (спеціальність "Лікувальна справа") з дисципліни "Загальна практика - сімейна медицина"