Пацієнт-орієнтований підхід відносин лікаря та пацієнта - Двояковська, Л. П. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Дослідити інформацію щодо моделі пацієнт-центрованого спілкування лікаря та пацієнта.
Keywords: тези доповідей