Причини набутих тромбоцитопеній в дитячому віці - Ярцева, Марія Олександрівна (My University, 2023)
В структурі захворюваності кровотворних органів одне з перших місць посідають цитопенії різних паростків кровотворення. Найбільш поширеними за клінічним різноманіттям є тромбоцитопенії (ТП). Ця група захворювань класифікується на вроджені та набуті, імунні та неімунні.