Фармацевтична технологія : навчальний посібник до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація». Ч. 1 - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Мазулін, Олександр Владиленович; Дуюн, Ірина Федорівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія: І частина до самостійної роботи провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до типової програми провізорів-інтернів та робочою програмою «Фармацевтична технологія». У посібнику надана інформація про сучасний стан та перспективи розвитку фармацевтичної галузі та діючі нормативні акти щодо виробництва ліків в аптечних та промислових умовах. Важливим є надання знань про біофармацевтичні аспекти виготовлення окремих лікарських форм при виготовленні лікарських засобів.
Затверджено на засіданні Центральної методичної Ради ЗДМУ (протокол № 5 від «25» травня 2017 р.) та рекомендовано для використання у навчальному процесі Рецензенти: Каплаушенко Андрій Григорович - доктор фармацевтичних наук, доцент завідувач кафедри фізколоїдної хімії Запорізького державного медичного університету,. Бушуєва Інна Володимирівна - професор кафедри клінічної фармації, фармакотерапії і управління та економіки фармації Запорізького державного медичного університету доктор фармацевтичних наук, професор.
Keywords: фармацевтична технологія; навчальний посібник; інтернатура; самостійна робота