Вивчення конкурентоспроможності фармацевтичних компаній-виробників лікарських засобів для лікування пептичної виразки та гастроезофагеальної рефлюксної хвороби, що надходять на фармацевтичний ринок України - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Литвиненко, Тетяна Миколаївна; Бреус, І. А.; Заричная, Т. П.; Литвиненко, Т. Н.; Бреус, И. А.; Zarichnaya, T. P.; Litvinenko, T. N.; Breus, I. A. (Харків.: Нац. фармац. ун-т., 2019)
В даний час захворювання шлунково-кишкового тракту (ШКТ) відносяться до найбільш поширених захворювань внутрішніх органів людини. Якщо раніше лікарі відзначали сезонність хвороби, то зараз цими недугами люди хворіють на протязі цілого року.
Изучение конкурентоспособности фармацевтических компаний-производителей лекарственных средств для лечения пептическойязвыи гастро-эзофагеальной рефлюксной болезни, которые поступают на фармацевтический рынок Украины
Studying the competitiveness of pharmaceutical manufacturers of medicines which enter the pharmaceutical market of Ukraine and used for treatment of gastroesophageal reflux disease and peptic ulcer
Keywords: ринок лікарських засобів; пептична виразка; гастроезофагеальна рефлюксна хвороба; фармацевтична компанія; конкурентноспроможність; рынок лекарственных средств; пептическая язва; гастро-эзофагеальная рефлюксная болезнь; фармацевтическая компания; конкурентоспособность; drug market; pharmaceutical company; competitiveness; gastroesophageal reflux disease; peptic ulcer