Аналіз ринку лікарських засобів, які застосовуються проти випадіння волос - Демченко, Вікторія Олександрівна; Лєбєдєва, А. В. (Харків : НФаУ, 2019)
Патологічне випадіння волос (алопеція) – це одна з нагальних проблем, яка хвилює людей в наші дні. Статистика говорить, що близько 70% людей мають проблеми з волоссям і шкірою голови. Як правило, випадання волосся частіше зустрічається у чоловіків, однак, як свідчать дані нового дослідження, 40% пацієнтів з даною патологією – жінки.
Keywords: тези