Імплантація зубів - інноваційна технологія в сучасній медицині для довгострокової насолоди здоровою посмішкою - Велика, І. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Людина – це унікальне творіння Всесвіту, яке має інтелектуальні здібності, вміє спілкуватися, висловлювати свої думки, прагне до якоїсь мети та має власні пріоритети в різних аспектах життя. Дуже довгий час такими пріоритетами була зовнішня краса.
Keywords: тези доповідей