Динаміка морфологічних змін запального процесу у жовчному міхурі внаслідок передопераційної підготовки пацієнтів похилого та старечого віку з гострим холециститом - Данилюк, Михайло Богданович; Кубрак, Михайло Анатолійович; Бульба, П. О. (Kharkiv : SPC "Sci-conf.com.ua", 2022)
Ціль:визначити ефективність впливу передопераційної підготовки пацієнтів похилого та старечого віку на вираженість запального процесу у стінці жовчного міхура, шляхом оцінки морфологічних змін.