Огляд літератури на тему "тактика сучасної діагностики дисфункції тазового дна" - Круть, Юрій Якович; Гайдай, Наталія Вікторівна; Олійник, Наталія Сергіївна; Слинько, О. М.; Ревенько, Олександр Мойсейович; Кухта, А. О.; Krut, Yu. Ya.; Gaidai, N. V.; Oliinyk, N. S.; Slinko, O. M.; Revenko, O. M.; Kukhta, A. O. (My University, 2022)
Метою нашого дослідження було показати актуальність проблеми дисфункції тазового дна та розгля-нути сучасні методики діагностики тазового дна на підставі аналізу даних наукової літератури. Нами було проаналізувано джерела спеціалізованої літератури, в яких відображені методи діагностики тазового дна. Залучено науково-методичну літературу в базах PubMed, Google Scholar, UpToDate. The aim of our study was to show the relevance of the problem of pelvic floor dysfunction and to consider modern methods of pelvic floor diagnosis based on the analysis of scientific literature. We analyzed the sources of specialized literature, which reflect the methods of diagnosis of the pelvic floor. Scientific and methodological literature in the databases PubMed, Google Scholar, UpToDate is involved.
Review of the literature on "tactics of modern diagnostics dysfunctoins of the pelvic floor"
Keywords: тазове дно; дисфункція; діагностика; pelvic floor; dysfunction; diagnosis