Курс косметології та естетичної медицини в післядипломній освіті дерматовенерологів - Резніченко, Наталія Юріївна; Reznichenko, N. Yu. (My University, 2014)
У статті описані основні принципи викладання косметології та естетичної медицини під час післядипломної освіти дерматовенерологів. Розглянута тематика лекційних і практичних занять, висунуті пропозиції щодо особливостей проведення практичних занять з косметології та естетичної медицини. The article is devoted to main principles of cosmetological and aesthetic medicine education of dermatovenerologists. The main themes which are very important in cosmetological practice are given in the article. Topics of lectures and practical classes, suggestions for peculiarities of practical classes on cosmetology and aesthetic medicine are worked out.
Ourse of cosmetology and aesthetic medicine in postgraduate education of dermatovenerologists