Особливості ремоделювання серця у хворих на артеріальну гіпертензію, коморбідну з гіпотиреозом - Лашкул, Дмитро Андрійович; Гуляш, Ю. В.; Можайська, Н. В.; Земляний, В. В.; Лашкул, М. А.; Григор'єва, М. Ю. (My University, 2019)
Мета – з’ясувати особливості структурно-функціонального ремоделювання серця у хворих на артеріальну гіпертензію, коморбідну з гіпотиреозом.
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей; артеріальна гіпертензія; гіпотиреоз; ремоделювання серця