Особливості клінічного перебігу ішемічної хвороби серця протягом року після виявленої супутньої анемії (ретроспективний аналіз) - Коновалова, Марія Олександрівна (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021)
Мета роботи. Дослідити вплив супутньої анемії на клінічний перебіг ІХС та частоту виникнення основних кардіоваскулярних подій.
Keywords: тези доповідей