Формування клінічного мислення у студентів фармацевтичного факультету в процесі викладання фармакотерапії - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Висвітлено методику викладання фармакотерапії студентам 4 курсу фармацевтичного факультету. Приділено увагу проведенню практичних занять і спрямуванню самостійної роботи, що сприяє формуванню клінічного мислення студентів. Раскрыта методика преподавания фармакотерапии студентам 4 курса фармацевтического факультета. Уделено внимание проведению практических занятий и направлению самостоятельной работы, которая способствует формированию клинического мышления у студентов. Teaching methods of 4-year students of Pharmaceutical Faculty are shown. Authors paid attention to the conducting of practical classes and the direction of independend work that promotes the formation of clinical thinking in students.
Keywords: клінічне мислення; фармакотерапія; практичні заняття; методика викладання; фармакотерапия; клиническое мышление; практические занятия; методика преподавания; pharmacotherapy; clinical thinking; practice sessions; teaching methodology