Результати порівняльного аналізу операцій TEP/TAPP при пахвинній грижі - Білай, Андрій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження – поліпшення результатів хірургічного лікування хворих з пахвинною грижею на основі порівняльного аналізу та вибору метода відеоендоскопічної герніопластики. Матеріали та методи дослідження. Проаналізовані результати хірургічного лікування 106 хворих (TEP/TAPP методики) з пахвинними грижами, яким застосовувались поліпропіленові сітки.