Дослідження концентрації респірабельного пилу у повітрі робочої зони працівників підприємства чорної металургії - Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета дослідження: Провести дослідження концентрації респірабельного пилу (РМ4, РМ10) у основних цехах провідного металургійного підприємства. Матеріали та методи: Проведено заміри пилу розміром РМ4 та РМ10 у основних цехах металургійного підприємства за допомогою п’єзоелектричного приладу KANOMAX 3521.