Результати корекції міопії за допомогою інноваційної технології ReLEx SMILE - Віннік, М. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета. Оцінити результати фемтосекундної лазерної корекції зору у пацієнтів з міопією та складним міопічним астигматизмом із застосуванням технології ReLEx SMILE. Матеріали та методи. Продемонстровані результати лазерної корекції зору методом ReLEx SMILE у 50 пацієнтів (94 ока), серед яких 27 жінок (54%) та 23 чоловіка (46%). У хворих діагностована міопічна рефракція різного ступеня та складний міопічний астигматизм: на 36 очах (38,3%) відмічена міопія слабкого ступеня, на 43 очах (45,7%) міопія середнього ступеня та на 15 очах (16%) міопія високого ступеня.
Keywords: тези