Ефективність застосування препарату "натубіотин" у лікуванні хворих на вульгарні акне - Красько, Микола Петрович; Молодан, В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження стало визначення безпечності та ефективності застосування біотину (препарату «Натубіотин») у лікуванні хворих на вульгарні акне.
Keywords: тези доповідей