Бюлетень нових надходжень 2023, квітень-грудень. Додаток 2 - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2023)
Бюлетень нових надходжень випускається в друкованому та електронному вигляді. Електронна версія відображена в Інстутаційному репозитарії ЗДМФУ та на сайті наукової бібліотеки ЗДМФУ.