Правове вирішення питання визначення збитків по крадіжках лікарських засобів в аптечних закладах - Литвиненко, Ольга Веніаміновна; Дондик, Наталя Яківна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Питання визначення збитків по факту здійснення крадіжок лікарських засобів в аптечних закладах вирішуються відповідно діючого законодавства України. Насамперед повинна бути проведена інвентаризація відповідно до «Положення про інвентаризацію активів та зобов’язань», затвердженого наказом МФУ від 02.09.2014 р. № 879 [1]
Keywords: тези доповідей