Розподілення лімфоцитів в тканині пародонту щурів - Кущ, Оксана Георгіївна; Варакута, Ольга Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
На сьогодні недостатньо дослідженим є питання розподілення лімфоцитів в тканині пародонту. Тому мета дослідження: встановити особливості топографії лімфоцитів в тканині пародонту у статевозрілих білих щурів.
Keywords: парадонт; щури; лімфоцит; крысы; лимфоцит; paradontium; rat; lymphocyte