Вплив гігієнічних зубних паст на мікробіоценоз ротової порожнини - Крупєй, Кристина Сергіївна; Галич, І. В. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження було вивчення впливу гігієнічних зубних паст на кількісний і якісний склад бактерій ротової порожнини людей віком від 18 до 22 років.
Keywords: тези доповідей