Вікові особливості перебігу функціональних розладів біліарного тракту в дітей - Пащенко, Ірина Володимирівна; Пащенко, И. В.; Pashchenko, I. V. (Издательский дом «Заславский», 2016)
Функціональні розлади біліарного тракту залишаються поширеною патологією дітей різного віку. Основними проявами функціональних розладів біліарного тракту у дітей є різного ступіня вираженості прояви диспептичного, больового, астено-вегетативного і холестатичного синдромів. Функциональные расстройства билиарного тракта остаются распространенной патологией детей разного возраста. Основными проявлениями функциональных расстройств билиарного тракта у детей являются разной степени выраженности проявления диспептического, болевого, астено-вегетативного и холестатического синдромов. Functional pathology of biliary tract is widespread among children of different age. The main signs of functional disorders of biliary tract at children is implication of dyspeptic, pain, asthenovegetative and cholestatic syndromes of various degree.
Возрастные особенности течения функциональных расстройств билиарного тракта у детей
Age peculiarities of the course of functional disorders of biliary tract at children
Keywords: функціональні розлади біліарного тракту; діти; функциональные расстройства билиарного тракта; дети; functional disorders of biliary tract; children