Оцінка результатів реабілітації після ендопротезування кульшового суглоба цементної фіксації - Богданова, В. Д. (Lviv : SPC “Sciconf.com.ua”, 2024)
Мета дослідження. Довести що гідротерапія та лікувальний масаж має велике значення в процесі реабілітації та підвищує її якість у пацієнтів після тотального ендопротезування кульшового суглоба цементної фіксації.